Київський клуб аматорів астрономії "Астрополіс"

astromagazin.net
* *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
04 Липня 2025, 23:31:26

Увійти

google

Автор Тема: Желчь, злость, Imhonet.  (Прочитано 2515 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Серега

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 1166
Re: Желчь, злость, Imhonet.
« Відповідь #20 : 17 Грудня 2014, 12:03:00 »
. - .

працьювитим хлопцям, до уваги:
http://ru.howtosay.org/ru_uk/Влагалище

переведите там же "вагина" на украинский. Это слово из латыни, и не переводится с русского на украинский. (лат. vagina)
Записаний

AndrewP

• Подяк: 414
  • Андрій, Дніпро
« Відповідь #21 : 17 Грудня 2014, 12:17:59 »
. - .

Цитувати
а в целом совет: поменьше желчи, от нее бывают болезни... люди все разные. бывают хорошие, а бывают и не очень. на всех желчи не хватит.
Совершенно верно!
Сама тема контрпродуктивна, я просто хочу, что б об этом персонаже знали новые люди на форуме и держали ухо в остро, так как я понял - он тут останется.
P.S. Это касается только конкретного товарища и его нечистоплотного поведения без малейших зазрений совести.
Не стоит развивать её в сторону изучения и составления каталогов неугодных слов администраторами.
« Останнє редагування: 17 Грудня 2014, 12:31:06 від AndrewP »
Записаний
In theory, theory and practice are the same. In practice, they are not. :)

Прокурор

• Подяк: 1
« Відповідь #22 : 17 Грудня 2014, 12:49:16 »
. - .

Хотя, кто его знает, может он это делает не по своей воле, может какое-то психическое отклонение у человека. По тому как поведение не адекватное (не в обиду говорю).
Тут не угадаешь. Другое дело, если бы мы знали его лично, то можно было делать выводы, а так...... вилами по воде
Записаний

tlgleonid

• Клуб Астрополіс, Модератор
  • Подяк: 855
« Відповідь #23 : 17 Грудня 2014, 13:03:58 »
. - .

"Ліричний відступ" (звертаюся більше до адміністрації, але решті думаю теж буде цікаво)
Переглянув "Регистрационное соглашение" і вияснив що правила про нікнейм відсутні, реєструйся хоч під словом "Вагіна".
Це треба доопрацювати.
А якщо ця жінка захоче  зареєструватися за своїм прізвищем, їй що, відмовити?
Записаний
Задокументировано наблюдение  >1500 Deepsky объектов.
ТАЛ75R, GSO 8" 1:4 +HEQ5Pro SynScan+ZWO ASI183MM+ZWO ASI178MM+PlayerOne Uranus C+фильтры R,V, 265мм и 415 мм Добсоны HandMade+o3+hb+uhc+...
FAQ по любительской астрономии

Прокурор

« Відповідь #24 : 17 Грудня 2014, 13:16:49 »
. - .

"Ліричний відступ" (звертаюся більше до адміністрації, але решті думаю теж буде цікаво)
Переглянув "Регистрационное соглашение" і вияснив що правила про нікнейм відсутні, реєструйся хоч під словом "Вагіна".
Це треба доопрацювати.
А якщо ця жінка захоче  зареєструватися за своїм прізвищем, їй що, відмовити?
В мене наприклад є знайомий Дмитро Вагін. Одружений, має маленьку дочку з прізвищем батька. А в загалі з прізвища сміятися не варто
Записаний

mak

• Модератор
  • Подяк: 269
    • Бердянское общество любителей астрономии "Орион"
« Відповідь #25 : 17 Грудня 2014, 13:19:04 »
. - .

Видимо уже наступает то время, когда придется попросить админов придумать некое решение, чтобы все сообщения от некоторых лиц выделялись цветом/рисунком/еще как-то со статусами "мошенник", "осторожно, могут кинуть", и т.д..

Прокурор

« Відповідь #26 : 17 Грудня 2014, 13:26:54 »
. - .

Видимо уже наступает то время, когда придется попросить админов придумать некое решение, чтобы все сообщения от некоторых лиц выделялись цветом/рисунком/еще как-то со статусами "мошенник", "осторожно, могут кинуть", и т.д..

По хорошему, нужно было сразу после мошеннических действий обратится в правоохранительные органы, что бы выяснили, что и к чему. Если мед-экспертиза определит вменяемость - значить наказать, если не вменяем - лечение. И проблема бы решилась. А поиск человека - это была бы задача милиции, нашли бы - хорошо, а нет, то нет. Но по хорошему попробовать надо было.
А отмечать разными цветами - это не решение. можно зарегится с другого компа, под другим ником, и продолжать разводить "желчь"
Записаний

Naboka Igor

• Подяк: 3893
    • Победитель конкурса "Лучшее астрофото" 2016 года
« Відповідь #27 : 17 Грудня 2014, 13:37:11 »
. - .

Хлопці, щось ви не те зачепили. Форум почав гальмувати.
Записаний
Hand Made: Обсерватория. Sky Stalker - Ньютон 406/4,7.
Sky Мак - Maksutov–Cassegrain 152/12.

Прокурор

« Відповідь #28 : 17 Грудня 2014, 13:44:16 »
. - .

Хлопці, щось ви не те зачепили. Форум почав гальмувати.

+1000500
Записаний

ZOReRAX

• Подяк: 99
« Відповідь #29 : 19 Грудня 2014, 10:58:49 »
. - .

Песець, парад планет або так співпали зорі, що пішло обговорення "інтернет свідомості"(ІМХО NETа), з'явився ще один користувач з одіозним ніком який випадково зробив свій перший допис на астротему(до чого б це?). Пише що в нього не перша реєстрація і нік, цікаво знати всі ніки від 2006р. і причину їх зміни (інакше на облік).
Інший флудер і просто працьовитий хлопець, приділив увагу лише одному слову(в мене давно в ігнорі).
Цитувати
Переглянув "Регистрационное соглашение"
Цитувати
зверніть увагу на п.3.2а
Є таке, (але де і як воно працює?) спрощу "Регистрационное соглашение" - це вхід, а "правила форуму" - це вихід, якщо вона не порушила перше і зайшла, то про друге вона може і не дізнатися при умові чемної поведінки. Якщо для роботи даного правила потрібна база то які проблеми можна почати і з мінімумом або і без неї, і поступово формуючи і розширюючи, в "першім" пише що
Цитувати
Регистрация возобновлена на фоне известных событий в Украине 2013-2014г.г. Активация новых аккаунтов производится администрацией форума с последующим подтверждением через e-mail. Это может занять от нескольких часов до 1-2 суток...
час є.
Леонід, тепер по Вашому прикладу, прізвище попадає під цензуру, але якщо з ім'ям і зрозуміло що це прізвище, то з ліберальної точки "можна", а з консерваторської "нізя" (бабка надвоє сказала  ;D), наприклад "Прокурор" чим докаже що він прокурор, тоді вже "прокурор П. І. Б.", або "прокурор vs. адміністратор/модератор", прокурором він може бути але не тут (тут хай буде "Просто/Астро Гріша"  ;D)
Шановна Адміністрація, що я Вам маю розписувати, Ви ж розумні люди, і добре все розумієте самі  ;)
P.S. А про реєстрацію тут "люмпенів/лупенів", навіть коли кидало, гебешнік чи інший деструктив, стане професійно обізнаним астрономом, він все рівно залишиться кидалом, гебешніком.......
P.P.S.(повідомленя від17.12.14р., закреслення19.12.14р.) То форум залип, то вмене св.Миколай в лиці водоканалу оптоволокно порвав і інету не було добу(але є блокнот :))
Записаний
Для всіх нас заготовлені долари і кулі. Кого не куплять, того вб'ють. © Сашко Білий
- Говори зі мною по-українськи, а не як я з тобов!

Yvk

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 476
    • Не адмін на деякий час
« Відповідь #30 : 19 Грудня 2014, 12:50:46 »
. - .

Цитувати
Переглянув "Регистрационное соглашение"
Цитувати
зверніть увагу на п.3.2а
Є таке, (але де і як воно працює?) спрощу "Регистрационное соглашение" - це вхід, а "правила форуму" - це вихід, якщо вона не порушила перше і зайшла, то про друге вона може і не дізнатися при умові чемної поведінки. Якщо для роботи даного правила потрібна база то які проблеми можна почати і з мінімумом або і без неї, і поступово формуючи і розширюючи, в "першім" пише що
Цитувати
Регистрация возобновлена на фоне известных событий в Украине 2013-2014г.г. Активация новых аккаунтов производится администрацией форума с последующим подтверждением через e-mail. Это может занять от нескольких часов до 1-2 суток...
час є.
Чудово. :facepalm:
Дякую, що нагадали, куди слід витрачати час адмінам. :whatthehell:
Припустимо, прийнято вольове рішення переходити на базу. :gigi:
Виникає низка питань. Хто буде поступово формувати й розширювати? Який критерій закінчення формування бази? Що робити поки незформовано? Все одно адмінам дивитись на нік і приймати рішення? Чим тоді це відрізняється від того що є зараз?
Якщо є час та натхнення, пропоную ще, окрім побудови списку "поганих" ніків, розробити процедуру, що буде звіряти нік нового користувача з базою, з урахуванням таких хитрощів як: ZOReRAX/ZOReRAH/30ЯэRАХ/ZOR-e-RAX/ZORReRAX/ЗореРах/... ну й т.ін..
Поки немає повного списку та процедури автоматичної перевірки, адмінам все одно потрібно буде дивитись "очами" та й ще додатково займатися наповненням бази й програмуванням самої перевірки. А воно їм тре?

Взагалі, правила можна було б написати однім реченням: "Будьте розсудливими, не перетворюйте форум на балаган. Правила - не КК, адміни та модератори - не слідчі та судді."
Записаний

ZOReRAX

« Відповідь #31 : 19 Грудня 2014, 13:01:04 »
. - .

Ви не психіатри, але за словом(и) з якого складається нік можна судити про адекватність кандидата. На це є 2 доби (якщо це важко, то я вибачаюся). ІМХО
Записаний
Для всіх нас заготовлені долари і кулі. Кого не куплять, того вб'ють. © Сашко Білий

Серега

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 1166
« Відповідь #32 : 19 Грудня 2014, 14:01:19 »
. - .

ну и какая степень адекватности в вашем нике?
Записаний

ZOReRAX

« Відповідь #33 : 19 Грудня 2014, 14:18:26 »
. - .

ну и какая степень адекватности в вашем нике?
З хворої голови на здорову перекладати не треба, ступінь А така ж як і у вашому. Хтось дописує ще р.н., хтось ще щось. Але писати "прокурор", "вор в законі", це що астрофорум чи ВК/Lineage-II? Назватись можна і "деміург", і "Томі Ноябрьова", і в рівній степені бути Ё :insane:
Записаний

AndrewP

• Подяк: 414
  • Андрій, Дніпро
« Відповідь #34 : 19 Грудня 2014, 14:33:28 »
. - .

"Я тебя породил, я тебя и убью." -  Це про тему.
Мораль такова - на форум вернулся некто очень нечистоплотный, рекомендую людям, которые не знали о его подвигах - обходить десятой дорогой.
« Останнє редагування: 19 Грудня 2014, 14:49:30 від AndrewP »
Записаний
In theory, theory and practice are the same. In practice, they are not. :)