Київський клуб аматорів астрономії "Астрополіс"

astromagazin.net
* * *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
08 Червня 2025, 21:14:23

Увійти

google

Автор Тема: Продам: бібліотека астрономічної літератури для студентів/абітурієнтів  (Прочитано 1842 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ol

• Подяк: 2

Продається: 266 книг + 2 атласи Михайлова
Характеристики/Опис: майже всі спеціальні наукові монографії видавництв "Мир" та "Наука" за 1973-93 рр.; підручники з астрономії та астрофізики; фізика зірок, фізика галактик; теорфізика, космологія, ЗТО, математика. Біля 15% книг - науково-популярні. Багато раритетів з тиражами 1-3 тис.прим., кілька видань 30-50 рр. 20 ст. Фотографії надішлю зацікавленим, сюди їх не вмістити.

Стан: більшість у гарному стані

Причина продажу: зміна профілю діяльності

Місцезнахождення: Київ
Спосіб пересилки: за домовленістю
Спосіб оплати: за домиовленістю

Час на тестування:
Супровід/Підтримка:
Манибек:

Ціна:  10 або 100000 грн./$

« Останнє редагування: 06 Липня 2020, 14:43:10 від Ol »
Записаний
Подякували

Склянка

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 104
  • Quos ego

можно список

особенно 30-х - 50-х годов
Записаний
Orion 11x80, вінтажний TAL 150ПМ на WS-180
садиби в зеленій та сірій зонах, комплект сіталової оптики 500мм Ньютона, починаю вже років 5 облаштовувати обсерваторію

Nik

• Подяк: 0

Меня тоже интересует список. Особенно науч-поп и 30-50х
Записаний
SW 150750EQ3-2

malex

• Подяк: 815

Да. Список интересен.
Записаний
... Если все открыть пути, куда идти и с кем идти,
и как бы ты тогда нашел свой путь ...
А. Макаревич

Склянка

• Клуб Астрополіс
  • Quos ego

в очередь, господа-любители астрономии.....
Записаний
садиби в зеленій та сірій зонах, комплект сіталової оптики 500мм Ньютона, починаю вже років 5 облаштовувати обсерваторію

Серега

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 1166

Продається:близько 300 книг
Характеристики/Опис: майже всі спеціальні наукові монографії видавництв "Мир" та "Наука" за 1973-93 рр.; підручники з астрономії та астрофізики; фізика зірок, фізика галактик; теорфізика, космологія, ЗТО. Біля чверті книг - науково-популярні. Багато раритетів з тиражами 1-3 тис.прим., кілька видань 30-50 рр. 20 ст. Фотографії надішлю зацікавленим, сюди їх не вмістити.

Стан: більшість у гарному стані

Причина продажу: зміна профілю діяльності

Місцезнахождення: Київ
Спосіб пересилки: за домовленістю
Спосіб оплати: за домиовленістю

Час на тестування:
Супровід/Підтримка:
Манибек:

Ціна:  10 або 100000 грн./$

Я зацікавлений, можна фото?
Цікавлять книги Максутова, якщо є.
Записаний

Ol

Вітаю всіх!
Змушений підкреслити, що мова йде не про 1, 3 чи 10 книжок. Продається вся бібліотека як ціле.
Щоб скласти список, мені треба вийняти  кожну книгу з шафи (а вони стоять у 2 ряди), переписати її і повернути назад. 2 хв на книгу = 20 годин роботи. Це неможливо.
Я хотів виставити фото своїх полиць, але розмір файлів (понад 4 Мб) не пропускає ця програма.
Тому я готовий надіслати фото на електронну адресу тих, хто дійсно зацікавлений.
Дякую!
Записаний

Ol

Отже, прошу надсилати запити на мою електронну адресу: cheshkov@ukr.net. Відповідь одразу після прочитання гарантую!
Записаний

Андрей Евгеньевич

• Подяк: 1
  • Забанений!

А где можно глянуть список?
Записаний

obid.42

• Подяк: 22

А скільки в бібліотеці книжок? Чи продається вся комплектом? Потратьте будь-ласка час на перепис того що продаєте і визначення ціни. В іншому випадку пахне шахрайством. 
Записаний
БПЦ-7Х50, біно Gelios 11х80, ЗРТ-452 на АZ-3, ТАЛ-125R на EQ-5. Незважаючи на "допомогу" різних обставин в планах Ньютон 320

Квазар 3C 273

• Подяк: 144

Продається:близько 300 книг

Вітаю всіх!
Змушений підкреслити, що мова йде не про 1, 3 чи 10 книжок. Продається вся бібліотека як ціле.
Щоб скласти список, мені треба вийняти  кожну книгу з шафи (а вони стоять у 2 ряди), переписати її і повернути назад. 2 хв на книгу = 20 годин роботи. Це неможливо.
Я хотів виставити фото своїх полиць, але розмір файлів (понад 4 Мб) не пропускає ця програма.
Тому я готовий надіслати фото на електронну адресу тих, хто дійсно зацікавлений.
Дякую!
Записаний
DeepSky 150/990 refractor , Vixen VMC110L, Celestron 70/400, Nikon Aculon 10x50.

malex

• Подяк: 815

Написал на почту.
Записаний
... Если все открыть пути, куда идти и с кем идти,
и как бы ты тогда нашел свой путь ...
А. Макаревич

Склянка

• Клуб Астрополіс
  • Quos ego

первые фото я видел, фото второго ряда попросил

я бы купил некоторое количество книг, поскольку у меня собственная библиотека другой направленности

к сожалению, в силу устаревания сведений по астрофизике и общего падения интереса в стране к чему бы то ни было, продать библиотеку как целое - вариантов мало. Библиотеки академиков продаются у букинистов поштучно, и хорошо сохранившиеся книги редкие царского времени тянут максимум на 2000 грн. Увы и ах.

Записаний

SIDEROCRATOR

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 7056
  • Omnes in astronomo continentur.

первые фото я видел, фото второго ряда попросил

я бы купил некоторое количество книг, поскольку у меня собственная библиотека другой направленности

к сожалению, в силу устаревания сведений по астрофизике и общего падения интереса в стране к чему бы то ни было, продать библиотеку как целое - вариантов мало. Библиотеки академиков продаются у букинистов поштучно, и хорошо сохранившиеся книги редкие царского времени тянут максимум на 2000 грн. Увы и ах.
цілком згоден, на сьогодні дані про планети сонячної системи та ряд питань астрофізики безнадійно застаріли
Записаний
Астрономія корисна, бо показує нам, яка нікчемна люди­на тілом і яка велична вона духом, бо розум її в змозі осягнути сяючі безодні, де її тіло, лише темна точка, але вона у змозі насолоджуватися їхньою безмовною гармонією. А. Пуанкаре

Tryam

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 2230
  • Адмін, але не тут :-)))
    • Астрономы. Любители и профессионалы.

Мене в принципі дивують подібні продавці, які живуть в якійсь паралельній реальності. На одному з москальських аукціонів є чувак, який продає "Астрономічний календар. Постійну частину" 1930 року випуску за 40000 рублів. За моїми спостереженнями, як мінімум з лютого 2017 року. Якось написав йому, що за такі гроші він його буде продавати до наступного Великого вибуху, бо, навіть по москальським цінам, ця книга коштує 3000 рублів максимум (і за такі гроші її купити можна хоч зараз - пропозиції є). У відповідь прийшла якась маячня про рідкісний подарунковий стан і інша фігня про виключність даного видання. Я в такому ж абсолютно "подарунковому" стані цю книгу через сайт одного московського букіністичного магазину за 1500 рублів перед тим купив. А до того в трішечки гіршому в Чернігові за 400 гривень. Але чувак впертий. Й досі продає і в шось вірить.
Фігня в тому, що, дивлячись на нього, деякі новачки, які згодом прийшли на ту платформу з такою ж книгою, вірячи в реальність його ціни, свої екземпляри були повиставляли за 25000. Типу, демпінг  :rofl:. Згодом один звідти звалив, а інший знизив ціну до 17000. І вже третій рік продає. І його теж "не включає", що щось тут не то.
Я до того, що створившому цю тему варто замислитись над тим, чи дійсно він хоче продати ці книжки? Чи просто про них поговорити, які вони класні. Роками...
Якщо ці книги в Києві, то можна домовитись про "кудись під'їхати подивитись".
І ще такий момент. Щоб купити ВСЮ бібліотеку одразу, треба не тільки гроші мати, а й місце, де її адекватно розмістити, щоб ще й самому залишилось місце, де жити.
Та й взагалі, старість книги ще не тягне за собою її цінність.
« Останнє редагування: 13 Січня 2021, 14:00:03 від Tryam »
Записаний
SW 25012P BD; SW 1206A; SW EQ-6; Orion StarShoot

Склянка

• Клуб Астрополіс
  • Quos ego

я предлагал купить Шарова и Михайлова "Теорию затмений", хотя у меня последняя есть, ответа не бьіло

Трудьі советского времени такого сорта стоят у букинистов десятилетиями по 100 грн, но стоят ничего, так как то же Сурдин сделал прекрасньіе компилятивньіе работьі на российском язьіке.
Понятно, что оно собиралось десяток лет, но такие же книжки по истории вьічислительной техники давно пошли в буквальном смьісле слова в камин. И оно никому не надо, время прошло.

Просто тут человек не хочет, чтобьі 10% книг бьіло продано, а остальньіе 90% жизни пошли в макулатуру.
Записаний

Bob

• Подяк: 40

Якщо бажаєте продати ці книжки, то треба зробити перелік. А фото першого ряду, чи другого - то таке.
Записаний

Tryam

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 2230
  • Адмін, але не тут :-)))
    • Астрономы. Любители и профессионалы.

Просто тут человек не хочет, чтобьі 10% книг бьіло продано, а остальньіе 90% жизни пошли в макулатуру.
Это я и так понял. Вопрос, сколько лет нужно этим "человекам", чтобы понять простую истину, что вокруг не дураки, и впариванием заниматься в принципе контрпродуктивно. Сама постановка вопроса "я вам сфоткаю тупо пОлками и шкафами, что равносильно коту в мешке, ибо не всегда в принципе понятно, что там за книги и в каком состоянии, а вы ради одной-двух отвалите мне сто тысяч вечно разноцветных украинских гривен, чем поможете решить мои финансовые проблемы".
В принципе, по показателям "собщений = 0" и "благодарностей = 2", можно сделать вывод, что мы имеем дело с залётным, реально думающим, что на профильном форуме выстроится километровая очередь безо всяких условий желающая скупать астрономическую литературу библиотеками.  :rofl:
Записаний
SW 25012P BD; SW 1206A; SW EQ-6; Orion StarShoot

Склянка

• Клуб Астрополіс
  • Quos ego

я детям скажу, чтобьі дореволюционньій "Марс" Ловелла мне в гроб положили

хм, интересно, сколько можно с собой в гроб забрать.....
Записаний

SIDEROCRATOR

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 7056
  • Omnes in astronomo continentur.

Топікстартер неактивний з липня минулого року,
Так що розходимось
Записаний
Астрономія корисна, бо показує нам, яка нікчемна люди­на тілом і яка велична вона духом, бо розум її в змозі осягнути сяючі безодні, де її тіло, лише темна точка, але вона у змозі насолоджуватися їхньою безмовною гармонією. А. Пуанкаре