Київський клуб аматорів астрономії "Астрополіс"

astromagazin.net
* *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
02 Липня 2025, 00:23:12

Увійти

google

Автор Тема: Посоветуйте что выбрать...  (Прочитано 7829 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gamba69

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 46
  • Дулевич Игорь: Астрополис, Астродес, PO DreamSky
Re: Посоветуйте что выбрать...
« Відповідь #20 : 27 Січня 2009, 17:49:16 »
. - .

Дорогой, обратись в рекомендованный магазин. Набери телефон, все расскажут. Захочешь посмотреть - еще и покажут... Куча людей по Украине и больший вес/объем возило Автолюксом без проблем.
Записаний
Клубы: "Астрополис", "Астродес"; PO "DreamSky"
SW2001/HEQ5SynScan, Bino Celestron 15x70

Руслан

• Гість
« Відповідь #21 : 27 Січня 2009, 17:59:09 »
. - .

Дорогой, обратись в рекомендованный магазин. Набери телефон, все расскажут. Захочешь посмотреть - еще и покажут... Куча людей по Украине и больший вес/объем возило Автолюксом без проблем.

могбы и через автолюкс но я хочу с ЛА по общатся, город посмотрь.
Записаний

gamba69

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 46
  • Дулевич Игорь: Астрополис, Астродес, PO DreamSky
« Відповідь #22 : 27 Січня 2009, 18:07:48 »
. - .

Я писал автору темы.... :) А пообщаться - это всегда хорошо...
Записаний
Клубы: "Астрополис", "Астродес"; PO "DreamSky"
SW2001/HEQ5SynScan, Bino Celestron 15x70

Onyx_MG

• Подяк: 0
« Відповідь #23 : 28 Січня 2009, 12:50:55 »
. - .

Я лутше сам приеду и куплю.А то у меня с Автолюксом плохой опит.Несколько раз привозили битые материалы, и отказывались платить за поврежденный товар.Долго потом розбиралса...Сам поеду в Тернополь и куплю.Или чучуть подожду и в Киев поеду, ищо з учасниками клуба пообщаюсь)))
Записаний

eone

• Модератор
  • Подяк: 37
« Відповідь #24 : 28 Січня 2009, 13:42:28 »
. - .

Друзья, нельзя так издеваться над русским языком - пишите грамотнее, читать же страшно... в следующий раз буду "ставить двойку и вызывать родителей в школу"

Записаний
3D-печать на заказ по готовым моделям и эскизам
Моторизированные слайдеры, платформы для круговой съемки и макро-рельсы

Onyx_MG

« Відповідь #25 : 28 Січня 2009, 15:41:28 »
. - .

Та хоть виганяй!!!В мене рідна мова українська!!А проглянувши теми на сайті, я побачив, що всі користуються російською..Тому і повідомлення нею написав...А я її не вчив, не вчу і не буду вчити!!!
Записаний

GreeManik

« Відповідь #26 : 28 Січня 2009, 15:50:44 »
. - .

Ты же не на российском форуме, у нас поймут - ведь в одной стране живём.   :super:
Записаний

eone

• Модератор
  • Подяк: 37
« Відповідь #27 : 28 Січня 2009, 15:50:57 »
. - .

Вам никто не запрещает писать на украинском, никаких ограничений у нас на форуме нет. Кроме этого на форуме есть автоматическая проверка орфографии. А ваше нежелание писать грамотно, прежде всего, говорит об уровне вашей внутренней культуры.
Записаний
3D-печать на заказ по готовым моделям и эскизам
Моторизированные слайдеры, платформы для круговой съемки и макро-рельсы

tlgleonid

• Клуб Астрополіс, Модератор
  • Подяк: 855
« Відповідь #28 : 28 Січня 2009, 16:21:58 »
. - .

Onyx_MG: У вас гарна Українська. Тому краще пишіть нею.
Записаний
Задокументировано наблюдение  >1500 Deepsky объектов.
ТАЛ75R, GSO 8" 1:4 +HEQ5Pro SynScan+ZWO ASI183MM+ZWO ASI178MM+PlayerOne Uranus C+фильтры R,V, 265мм и 415 мм Добсоны HandMade+o3+hb+uhc+...
FAQ по любительской астрономии

Anny

• Подяк: 1
« Відповідь #29 : 28 Січня 2009, 16:36:08 »
. - .

Полностью согласна с eone
Сайт Астрополиса как раз и привлекает внутренней культурой, доброжелательностью, отсутствием пошлости. А тех, кто прекрасный культурный город Львов называет "чортов", да еще хамит тем, кто советует писать грамотно,(кстати, едва зарегистрировавшись на форуме), надо просто забабанить.
Справа не в різних мовах, навіть не в мовних непорозуміннях. Справа в спробі нав"язати учасникам форуму такий тон у спілкуванні. Якщо ми всі доведемо новій людині, що цього не варто робити, то, можливо, вона зрозуміє,(а можливо, не буде більше писати)
Друже, порядність ще нікого не зіпсувала. ;)
Записаний

Umnij

• Подяк: 86
  • Astromagazin.net
    • Аккаунт Вконтакте
« Відповідь #30 : 29 Січня 2009, 02:52:55 »
. - .

Та хоть виганяй!!!В мене рідна мова українська!!А проглянувши теми на сайті, я побачив, що всі користуються російською..Тому і повідомлення нею написав...А я її не вчив, не вчу і не буду вчити!!!
Я б русський виучив тільки тому.....
Записаний
Шайдуров Андрей
Astromagazin.net vk.com/astronomy_photographer
↑Покупка телескопов из США, доставка астрономических грузов в Украину (монтировки, большие телескопы). Есть опыт ведения переговоров на анг. языке. Консультация бесплатно ;-)↑

Onyx_MG

« Відповідь #31 : 29 Січня 2009, 23:01:55 »
. - .

eone, вибачаюсь, я не бачив, що є кнопка перевірки орфографії.Anny я не починав цієї теми на рахунок орфографії, мені модератор зробив зауваження і пожартував, що викличе батьків...Я пожартував, що може мене вигнати зі школи...Як ти можеш прослідкувати мій тон, виходячи з контексту повідомлення???Ти кажеш мене забанити,тим паче, що я новачок...А сам старожил, який має аж 38 повідомлень))))Львів чортовий, в тому плані, що немає телескопів, я культуру взагалі не чіпаю...
Вибачаюсь за оффтоп
Записаний

Diskus

• Подяк: 1420
  • "Лупайте сю скалу!"
« Відповідь #32 : 30 Січня 2009, 00:52:05 »
. - .

Накінець хтось зі Львова прокинувся  :)
Мільйонне місто а любителів як кіт наплакав .
А чи знаєш ти, друже ,що тобі моцно  повезло ,бо  можливо найбільший склад телескопів  на Україні , в тебе під боком , і що старина Дискус в Суботу приїде з Тернополя до Львова .
І що я вже давно мрію створити Клуб Любителів Астрономії Західняцьких Земель , і що треба зустрітись , поспілкуватись і .т.інше ... :beer:
Записаний

martalex

• Подяк: 70
« Відповідь #33 : 30 Січня 2009, 01:30:07 »
. - .

вот наехали на человека... никакого хамства в его словах не заметил...

Записаний

Onyx_MG

« Відповідь #34 : 30 Січня 2009, 11:47:53 »
. - .

Ооо, старина з Тернополя, який приїде до Львова.Можна буде з тобою поговорити за бокалом пива???І до речі місто то не міліонне, 750 тис. чоловік.
martalex дякую за підтримку!
Записаний

Anny

• Подяк: 1
« Відповідь #35 : 30 Січня 2009, 11:54:35 »
. - .

to  Onyx_MG:
  добре, що Ви все зрозуміли, попросили пробачити у eone, і про своє місто вже краще говорите, і з Вами вже хочуть поторишувати такі чоловіки, яких поважає форум. Як все добре складається!
А що до мене, я старожил не на форумі, а у школі, дуже добре знаю, що кожна нова людина має ознайомитися з традиціями і прийняти їх. Можете повірити, що в нашій гімназії, де разом з початковою школою близько 500 дітей, ніхто не палить, не вживає мату, не ображає малечу, ніколи не проявляє неповаги до старших, не тільки вчителів, а й техпрацівників, в класі можна залишити речі і відчувати себе як вдома. Хоча  деякі школи, нажаль, мало відрізняються від зоопарку. Гімназія спочатку засновувалась для обдарованих дітей, але на краю міста, їздять всі бажаючі, навчання безкоштовне. А традиції збереглися завдяки всім - і дітям, і вчителям, і батькам. Іноді новачки намагаються привнести погане, тоді отримують бан, і або швидко розуміють, куди потрапили, або шукають долі в іншому закладі. А ми всі намагаємося зберегти те,  що цінуємо. Важко повірити? Але мені немає сенсу говорити неправду.
Думаю, що Вас зацікавив цей форум, де відчувається  справжня культура і повага,можна дізнатися багато нового.
До речі, тут багато хто володіє не тільки російською і українською, а й англійською і іншими. Ганьбити російську не варто, як і інші. Порада: до незнайомих людей краще звертатися на Ви, до жінок чемніше (Anny - від жіночого імені ).Всього найкращого! :)
« Останнє редагування: 30 Січня 2009, 14:06:29 від Anny »
Записаний

Diskus

• "Лупайте сю скалу!"
« Відповідь #36 : 30 Січня 2009, 14:53:42 »
. - .

Ооо, старина з Тернополя, який приїде до Львова.Можна буде з тобою поговорити за бокалом пива???І до речі місто то не міліонне, 750 тис. чоловік.
martalex дякую за підтримку!
Я думаю щодо мови і культури спілкування  , ставимо крапку , всі все зрозуміли ,особливо після посту Анні  :)

Мої супутниці вирішили що Тернопіль замале місто і в ньому взагалі нічого нема  ;D , тому вирішили поїхати на закупи до Вільвова , я каже моя бабця ...

Так-як дівочі закупи процес неконтрольований і затяжний , я з задоволенням потягну з тобою по гальбі пива де-небудь ,щоб був вигляд на паркінг з машинами .
 Колись давно , ще за комуни ,двічі виставляли  тачку біля Арсеналу  і маю трохи страху відносно Львова , загалом як і  Донецька , там просто били шиби і не бавились з замками  ;D

Тел 8-050 3394533.  Сергій ( в народі -Лебідь , або Диск )
Записаний

Grew

• Подяк: 35
« Відповідь #37 : 30 Січня 2009, 15:24:09 »
. - .

І що я вже давно мрію створити Клуб Любителів Астрономії Західняцьких Земель , і що треба зустрітись , поспілкуватись і .т.інше ... :beer:
Не забудьте, прошу, про одиноку малу цивілізацію на околиці Укргалактики, у Чернівцях, це напівдорозі між великим кульовим скупченням у Хмельницькому і супертехногенною цивілізацією у Тернополі :)
Записаний

tlgleonid

• Подяк: 855
« Відповідь #38 : 30 Січня 2009, 15:33:55 »
. - .

О, питання безпечного паркування у Львові і мене турбує
Записаний
Задокументировано наблюдение  >1500 Deepsky объектов.
ТАЛ75R, GSO 8" 1:4 +HEQ5Pro SynScan+ZWO ASI183MM+ZWO ASI178MM+PlayerOne Uranus C+фильтры R,V, 265мм и 415 мм Добсоны HandMade+o3+hb+uhc+...
FAQ по любительской астрономии

Diskus

• "Лупайте сю скалу!"
« Відповідь #39 : 30 Січня 2009, 15:40:05 »
. - .

Не забудьте, прошу, про одиноку малу цивілізацію на околиці Укргалактики, у Чернівцях, це напівдорозі між великим кульовим скупченням у Хмельницькому і супертехногенною цивілізацією у Тернополі :)
Не забудемо  :)  на Весну треба збирати астро-тусовку , територіально всім ближче до Тернополя  ,  ну хіба що Криму буде трохи далековато  ;D

Записаний