Київський клуб аматорів астрономії "Астрополіс"

astromagazin.net
* *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
11 Вересня 2025, 07:26:31

Увійти

google

Голосування

Sky-Watcher 1206

Я є власником цього телескопа :)
- 12 (32.4%)
Я є власником цього телескопа :-\
- 0 (0%)
Продав (лише теплі спогади)
- 5 (13.5%)
Продав (надоїв)
- 1 (2.7%)
Хочу купити ближчим часом саме його
- 7 (18.9%)
Інші варіанти
- 12 (32.4%)

Всього голосів: 37

Автор Тема: Sky-Watcher 1206 з чим його "їдять"  (Прочитано 3178 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

SP

• Клуб Астрополіс, Модератор
  • Подяк: 1358
Re: Sky-Watcher 1206 з чим його "їдять"
« Відповідь #40 : 16 Лютого 2014, 20:00:10 »
. - .

207 - это 3 мин 27 сек (3х60+27). 97- это 1 мин 37 сек
Записаний
Подякували

ZOReRAX

• Подяк: 105
Re: Sky-Watcher 1206 з чим його "їдять"
« Відповідь #41 : 12 Червня 2014, 00:21:52 »
. - .

Для Irenicus і решти зацікавлених...
Мой первый телескоп был линзовый, поэтому буду рекомендовать рефракторы.
Рекомендую обратить внимание например, вот на этот экземпляр:
http://www.astromagazin.net/ru/shop/product/teleskop-sky-watcher-bk1206az3-106

Для балконных наблюдений подойдет, Луна, планеты и яркие дип-скай объекты ему доступны.
У меня к этой штуке только одно замечание. У меня такой был, огромный минус - фокусер 2" у него - это реклама, с 2" окулярами не удается сфокусироваться, да и с некоторыми окулярами 1,25" тоже: недостаточный ход фокусера!
Про SW1206az3:
Я б так не згущував фарби, все там нормально (як на свої гроші) з 2" і з 1,25" окулярами і діагональним зеркалом(надалі - ДЗ), призма яка іде в комплекті "кака", але на перших порах згодиться, коли стоїть 2"ДЗ то зона фокусу ~посередині, хід фокусера 7см так що з самим окуляром ясне діло не сфокусуєшся, "приколи" починаються з лінзою Барлоу(надалі - ЛБ) і то з 2" за 1,25 ЛБ не скажу бо не маю такої.
 Фокусер 2" рейка, бо коли я купував свій, то по деяких інет.магаз. була дезінформація про одношвидкісний Крейфорд. (!) Конструкція фокусера потребує незначних доопрацювань, принаймні ущільнення пластиковими прокладками, щоб забрати розхитування і провисання, але це стосується усього звичайного китайського, і це не має лякати на початках, бо претензії приходять з часом, на візуальні спостереження для початківця це впливає не сильно.
 Про хроматизм - це справа кожного особиста, ліпше напроситись до когось повізуалити, тимпаче що в Києві це не є проблема.
 Успіхів у виборі!
Записаний
Для всіх нас заготовлені долари і кулі. Кого не куплять, того вб'ють. © Сашко Білий
- Говори зі мною по-українськи, а не як я з тобов!