Київський клуб аматорів астрономії "Астрополіс"

astromagazin.net
* *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
30 Серпня 2025, 14:08:23

Увійти

google

Автор Тема: Повертаюсь в дитинство - потрібна допомога  (Прочитано 326 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Nexus1991

• Подяк: 0

Вітання шановному товариству любителів астрономії!

Я займався астрономією дуже давно. Практичних навичок роботи з телескопами не маю.

Зараз забрав у дочки багато років тому куплений для неї Sky-Watcher BKP13065EQ2. Він практично не використовувався, але трохи заіржавів. Здебільшого різьби. Мені конче необхідна допомога в налагоджувані і навчанні використання цього телескопа.

Якщо можна, я дуже прошу когось з киян заїхати цими вихідними до мене додому (перехрестя Паньківської та Микільско-Ботанічної) і допомогти. Чай, каву і пристойну винагороду гарантую (впевнений, що домовимось). Великий набір різноманітних інструментів і навички механіко-електричних робіт в мене є.
Проте, якщо це абсолютно неможливо, я можу приїхати і сам.

З повагою,

Анатолій - 099-220-4102 (там всі можливі месенджери)
P.S. Маю надію на початку наступного тижня поїхати в Карпати і насолодитись зоряним небом. Тому прохання трохи термінове.
Записаний

Webber

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 1109
  • Валентин
Re: Повертаюсь в дитинство - потрібна допомога
« Відповідь #1 : 19 Жовтня 2023, 01:27:29 »
. - .

В ідеалі можна було б на зібрання клуба приїхати, нині по середах https://www.astroclub.kiev.ua/forum/index.php?topic=564.5120 там зазвичай хтось є, можна і протестувати одразу.

Теоретично можу на вихідних вирватись і допомогти з телескопом, напишу завтра в приватні повідомлення.

Записаний
GSO 12" dob; Tak FSQ-106 edx4, WS-201, Moravian Instruments C3-61000m
Подякували

Nexus1991

« Відповідь #2 : 19 Жовтня 2023, 01:43:29 »
. - .

В ідеалі можна було б на зібрання клуба приїхати, нині по середах https://www.astroclub.kiev.ua/forum/index.php?topic=564.5120 там зазвичай хтось є, можна і протестувати одразу.

На зібрання маю намір ходити, але зараз їду своїм пікапом в Карпати на 2-3 тижні і дуже хочу телескопа взяти.

Теоретично можу на вихідних вирватись і допомогти з телескопом, напишу завтра в приватні повідомлення.

А я можу десь машиною підхопити, а потім повернути. Або таксі компенсувати.
Записаний

Nexus1991

« Відповідь #3 : 23 Жовтня 2023, 11:53:10 »
. - .

Я дуже вдячний товаришу Webber за безцінну, безкорисливу допомогу з налагоджуванням телескопа!
Він ще й позичив мені пару класних окулярів і шукач.
Nexus1991.
Записаний