Київський клуб аматорів астрономії "Астрополіс"

astromagazin.net
* * *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
08 Серпня 2025, 05:10:34

Увійти

google

Автор Тема: Продам: автоматизоване монтування з go to KSON ekcentrikW Eklipse advanced  (Прочитано 492 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Stanislav

• Подяк: 0

Продається: ekcentrikW Eklipse advanced

Характеристики/Опис: автоматизоване монтування із системою GO TO. База даних здається на 40000  об'єктів (детальну інструкцію виробника прикріплю в PDF). Монтування повністю металеве- навіть ручки гвинтів металеві. Є можливість підключення до компьютера. Тестував, функції працюють, обєкти знаходить та слідкує за ними. Як на мене, то прекрасно підійде для маленьких рефракторів (до 80 мм), або Шмідт-Касегрена 127 мм, власне телескопу вагою десь до 5 кг (виробник заявляє до 8 кг). Живлення 12 В від блока живлення (є в комплекті), або акумулятора. Опис монтування і роботи з ним також на сайті https://opticalmarket.com.ua/teleskop_kson_ekcentrik_wedge_goto_ed805_5_hd.html

Стан: добрий робочий стан, є коcметичні недоліки.

Причина продажу: хочу придбати heq5.

Місцезнахождення: м. Харків, р-н м. Перемога
Спосіб пересилки: нова пошта, особиста зустріч
Спосіб оплати: на карту, наложка, або готівкою при особистій зустрічі.

Час на тестування: -
Супровід/Підтримка: тиждень
Манибек: -

Ціна: 16000 грн.

т. О99З249717, Станіслав
Записаний

Stanislav

Додаткові фото
Записаний

Stanislav

Інструкція
Записаний

Toleg

• Подяк: 65

Заинтересовала монтировка. Но бренд весьма непопулярный, особо не гуглится...

Есть понимание, что у нее с периодикой? Пробовали снимать лично на ней? Если да, поделитесь кадрами на длинных выдержках (и укажите, с каким фокусом снимали).

Вы не подумайте, я не жду от неё чудес, но хочется понимать. Я как трекер продвинутый вообще планирую её использовать, фото на 300-500 мм максимум.

В каких программах использовали, при подключении к ПК?

Также, везде делается акцент, что всё металлическое, но интересно, червячная пара из чего?
Записаний

Toleg

• Подяк: 65

Списались в мессенджере, Станислав развёрнуто ответил на все вопросы, предоставил доп.фото, сделал скидку, хорошо упаковал, быстро отправил. Человек надёжный. Товар соответствует описанию, монтировка в рабочем состоянии.
Записаний