Київський клуб аматорів астрономії "Астрополіс"

astromagazin.net
* *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
23 Серпня 2025, 12:17:25

Увійти

google

Автор Тема: Астроклуб для дітей  (Прочитано 267 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Fotokiev

• Подяк: 0
Астроклуб для дітей
« : 19 Серпня 2025, 17:07:15 »
. - .

Всім доброго і миру. Хочу спитати форумчан, чи існує якийсь напрямок чи може по іншому якось назвать, де можуть спілкуватися діти? В мене син 12 років зацікавився дуже астрономією, дуже хотів би знайти собі друзів в цьому напрямку, що Ви можете порадити? Буду вдячний за відповідь.
Телескоп є, але не було часу (за сімейними обставинами) його настроїти і подивитися на зірки, місяць дивились.
Записаний

SIDEROCRATOR

• Клуб Астрополіс
  • Подяк: 7221
  • Omnes in astronomo continentur.
Re: Астроклуб для дітей
« Відповідь #1 : 19 Серпня 2025, 19:58:07 »
. - .

То може запишіть його в якийсь центр дитячо-юнацької творчості? У багатьох із них є астрогуртки
Записаний
Астрономія корисна, бо показує нам, яка нікчемна люди­на тілом і яка велична вона духом, бо розум її в змозі осягнути сяючі безодні, де її тіло, лише темна точка, але вона у змозі насолоджуватися їхньою безмовною гармонією. А. Пуанкаре

tlgleonid

• Клуб Астрополіс, Модератор
  • Подяк: 856
Re: Астроклуб для дітей
« Відповідь #2 : 21 Серпня 2025, 10:45:31 »
. - .

Судячи з ніку топікстартера, дитина живе в Києві, а отже може звернутися до Київського палацу дітей та юнацтва. Також можна поцікавитися щодо гуртка в планетарії (раніше був).
Записаний
Задокументировано наблюдение  >1500 Deepsky объектов.
ТАЛ75R, GSO 8" 1:4 +HEQ5Pro SynScan+ZWO ASI183MM+ZWO ASI178MM+PlayerOne Uranus C+фильтры R,V, 265мм и 415 мм Добсоны HandMade+o3+hb+uhc+...
FAQ по любительской астрономии